Om os

Vi vægter trivsel og velvære højt og ser wellness som et vigtigt omdrejningspunkt for et sundt og aktivt liv - Hvor massage indgår som en fremtrædende rolle for kroppens restitution samt blodomløb. De erfaringer og viden vi har fået på området, vil vi gerne give videre til dig, med nogle at de bedste massagestole der findes.


BODYFRIEND massagestole er inspireret af rene linjer og ergonomisk design fra superbiler. Med dynamiske farver inkorporeret således at disse helt unikke massagestole kommer til at fremstå med en eksklusivitet der overstråler samtlige konkurrenter. Designet på massagestolene er ikke blot med hensigt på et eksklusivt look, men i høj grad hvorledes produktet opfylder vores høje krav til komfort og funktionalitet. På det globale plan er vores BODYFRIEND massagestole blevet anerkendt og har tilmed vundet et hav a priser for både design og funktioner. Ydermere har vi i BODYFRIEND samarbejdet med større virksomheder som Marvel og Lamborghini.

Vi er pt. 35 ansatte på vores kontor i Trige, nord for Århus. Vi har landsdækkende teknikere, er trænet i at give de bedste demonstrationer af massagestolene, når de kommer ud for at sætte dem op hjemme hos dig. Ligeledes tilbyder vi en 2 års ombytningsgaranti på vores massagestole, for at give dig den bedste service muligt.  

Vi glæder os til at give dig en sundere fremtid.

Designet af vores produkter

Vores massagestole er designet til at styrke dig og dit helbred i din daglige færd. BODYFRIEND’s vision har fra start af været at skabe et bedre miljø for vores brugere. Det er videnskabeligt bevist at vores stole har en positiv indvirkning på kroppen, som både føles behageligt og afslappende, men massagestolene har også en boostende effekt på dit helbred og præstationsevne.

BodyfriendCompany blev grundlagt i år 2007, og er i dag en af de største producenter af massagestole i verdenen. Da vi lancerede vores første model, revolutionerede vi markedet for massagestole, med vores innovative ”Lease-To-Own” koncept. Vi er i dag etableret i hele verdenen og vores kontor i Danmark levere til hele Europa.     
Vi ser et stort behov for at stresse af i den travle hverdag. Det er bevist at massage er stress reducerende og samtidig forøger blodomløbet i kroppen.