Lej din stol

Finansieringsforslag


Lån rentefrit kr. 30.000,- til 499,- pr. måned i 60 måneder.
Oprettelsesgebyr kr. 1499,- + fragt.Leje fra kun 1 måned og frem.
Skriv el. ring for mere info.
Alle priser er excl. moms + fragt


Hvorfor leje én massagestol:

Der er mange fordele ved at leje en massagestol. Først og fremmesat er det sundt for kroppen at blive masseret og bevist stressforbyggende. Samtidig er det videnskabeligt belæg for, at massage hjælper på blodomløbet og forbedre kroppens iltoptagelse.

Få en massagestol i din virksomhed:

Der er flere grunde til at I som virksomhed, skal leje en massagestol til personalet. Først og fremmesat er det sundt for kroppen at blive masseret og bevist stress forebyggende. Samtidig er det videnskabeligt bevist at massage hjælper blodomløbet, og derved hjælper kroppen til at øge ilt optagelsen i kroppen. Vi har flere steder stillet to massagestole op ved siden af hinanden, hvor kollegaer kan tage et powernap, eller holde uforpligtende møder. Massagestolende kan indstilles til at kører langsomt fra skulder og ned til underlårene, hvilket er behageligt og der kan samtidigt arbejdes videre med projekterne. Alt i mens musikken spiller din musik i Bluetooth højttalerne.

Få en massagestol derhjemme:

Det er fantastisk at kunne få massage hjemme, når man har tid og lyst. Cirka Halvdelen af vores brugere er private, og vi er meget glade for den gode respons vi modtager fra alle vores bruger. Vi har altid gode finansieringsmuligheder.

Bliv ringet op eller kontakt os

Ring på +45 36 98 62 31
Mange danske arbejdspladser, nyder i dag godt af, at have en massagestol stående til fri afbenyttelse for personalet. Dog ved vi godt, at det kan være en stor mundfuld for enhver arbejdsplads, at skulle betale fuld pris for en massagestol. Vi tilbyder derfor alle private og offentlige arbejdspladser at leje en massagestol.